foto7.jpgrakodo.jpganya.jpgakac.JPGnapraf.jpgfacelia.jpghars.jpgkontenerek.jpg

GYIK

Ki lehet törzsvásárló?

Eddigi rendszeres vásárlónkat automatikusan törzsvásárlóinknak tekintjük. 

Új vásárlóink egy év alatt átlag havi 1 kg méz megvásárlásával válhatnak törzsvásárlóvá. A 12. kg méz megvásárlását követő vásárlástól élhetnek a kedvezménnyel. A 12 kg mézet akár egyetlen vásárlással is teljesíthetik, házhoz vagy munkahelyre szállítással is kérhetik. Lehet akár a koordináló személy nevére szóló összegyűjtött megrendelés is munkatársi, rokoni vagy baráti körben. A nyugtákat vagy számlákat a megrendelésen belül bontva is kiállítjuk.

 

Meddig fogyasztható a méz?

Az élelmiszereken kötelező feltüntetni a fogyaszthatósági, vagy a minőség megőrzési időtartamot. "Fogyasztható" jelöléssel általában gyorsan romló élelmiszereken találkozhatunk.

Bővebben: Meddig fogyasztható a méz?

Van-e törzsvásárlói kedvezmény?

Igen van. Törzsvásárlóink a listaárból 100 Ft/kg kedvezményt kapnak egyes fajtamézekre (akác, hárs, facélia, repce, napraforgó) és a vegyes virágmézre. Jelenleg a kedvezmény a gesztenyemézre és az ágyas, valamint ízesített mézekre nem vonatkozik.

 

Csak a folyékony méz jó?

A méz kristályosodásáról sokan azt gondolják, hogy az a méhész turpisságának a következménye, talán kristálycukrot keverhetett a mézbe. A kristályosodás azonban természetes fizikai folyamat, melynek során a méz kémiai tulajdonságai nem változnak meg.

Bővebben: Csak a folyékony méz jó?

Joomla templates by a4joomla